e-APP

 Med e-APP får I en professionel medarbejderapplikation, som I kan bruge til at kommunikere med. APP’en integreres med jeres systemer og sikrer let adgang til al informaiton. 

Pris pr. bruger/md: 18,-

Alle priser er ekskl. moms

Hvor kan du bruge din e-APP?

Forside (EMPLOY)

e-APP til medarbejdere

e-APP er et oplagt værktøj til nem kommunikation til og med medarbejderne i virksomheden. Med en e-APP får du eksempelvis: 

  • Notifikationer til personale – eksempelvis ved besøg
  • Globale nyheder
  • Medarbejderaktiviteter
Mine nyheder (EMPLOY)

Medarbejderprofil

Dine medarbejdere får deres egen profil, hvor de får udvalgt content sendt ud til deres telefoner. På denne måde kan I nemt vedligeholde informationsflowet direkte til de rigtige modtagere. 

Alle nyheder

Send nyheder ud til alle jeres medarbejdere for at sikre, at de ser vigtige beskeder. Med e-APP kan I nå ud til medarbejdere uanset, om de er på konteret eller ude i “marken”. Telefonen er altid ved hånden, og med e-APP’en sikrer, at medarbejderne altid kan tilgå alle informationer.

Alle nyheder (EMPLOY)

Hvordan fungerer det?

Uanset om du er professionel designer eller helt grøn, så kan du bruge vores intuitive designværktøj. Alle kan finde ud af at lave flotte infoskærme med INFO TV Editor. Brug det simple designværktøj til at oprette dine skærme, og send dem ud til din player med ét klik.

Nemt at designe, opsætte og opdatere...

               1

Opret en gratis konto

              2

Design din skærm

              3

Se din skærm

              4

Vis din skærm

Hvad får du med?

INGEN BINDING

Vi binder dig ikke

GRATIS SUPPORT

Telefon support

INGEN SORTE SKÆRME

Telefon support

Få en demo allerede i dag

Udfyld nedenstående og lad os vise dig e-APP mulighederne. Opret en gratis konto og få en demo. Vi præsenterer dig for markedets bedste løsning – en one-stop solution med software, hardware og support samlet ét sted.

Udfyld skemaet og send