Check-in skærme Registrerer dine gæster

Med Check-in skærme får du en professionel service og velkomst til dine gæster. Med et nemt og intuitivt system kan gæster og besøgende nemt registrere sin ankomst. 

check-in løsning holder styr aftaler

Receptioner

Med en check-in skærm til besøgsregistrering er det det nemt at informere medarbejdere i huset, når en gæst eller besøgende er ankommet. En god løsning, der kan lette receptionistens arbejde. Check-in kan eksempelvis anvendes til:

  •  Har aftale / har ikke aftale
  • Fragtmand
  • Gruppe check-in
  • Mødeoversigt
  • Statistik
  • Apcoa Parkering

Ønsker du en demonstration af, hvordan det virker?

Har gæsten en aftale?

Når en gæst ankommer til virksomheden og har en aftale, kan der på check-in skærmen registreres, om gæsten har en aftale. Herefter vises den medarbejder, gæsten har en aftale med. Gæsten vælger medarbejderen, hvorefter medarbejderen modtager en notifikation via sms og/eller e-mail. 

 Har gæsten ikke en aftale, har vedkommende i stedet mulighed for at vælge, hvilken afdeling, han ønsker at kontakte. Det er også muligt at indtaste en besked og det er muligt at en eller flere personer adviceres via sms eller mail. 

Ønsker du en demonstration af, hvordan det virker?

Integrationer

Du kan integrere med mange forskellige systemer med vores software.

Du kan fx vise møder, mærkedage, fødselsdage eller andre aktuelle begivenheder ved at integrere med din kalender. På den måde sparer du både tid og penge.

Få en demo allerede i dag

Opret en gratis konto og få en demo. Vi præsenterer dig for markedets bedste løsning – en one-stop solution med software, hardware og support samlet ét sted.