Møderumsskærme – booking af lokaler

Med vores møderumsskærme får du markedets bedste og mest brugervenlige løsninger. En møderumsskærm giver et nemt og hurtigt overblik over hvilke møderum, der er ledige, og er oplagte hos større virksomheder.

Pris pr. skærm/md: 35,-

Oprettelse 290,- pr. skærm

Du kan bruge en mødeskærm mange steder

Mødelokaler

En møderumsskærm gør mødebooking nemt. Undgå at spilde tiden med optagede lokaler og dermed miste værdifuld mødetid. Gør det nemt og overskueligt og  brug den til eksempelvis:

  • Ad-hoc booking
  • Bekræft mødestart
  • Afslut møde
  • Oversigt over kommende møder

Ønsker du en demonstration af, hvordan det virker?

Booking af møderum

Med InfoTV og mødebooking i kombination får du mest muligt ud af din møderumsskærm. Ved at anvende InfoTV’s editor kan du indsætte en række ekstra funktioner som eksempelvis vejrudsigt, billeder, videoer, nyheder m.m. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skabe.

Ønsker du en demonstration af, hvordan det virker?

Ad-hoc booking

Med ad-hoc booking kan lokalet nemt bookes direkte på skærmen til korte møder, som oftest ikke er planlagt. Der kan bookes i intervaller. Med 2-vejs integration bliver lokalet ligeledes reserveret i Exchange eller Google G-Suite. Dette sikrer at lokalet ikke bookes af andre i mellemtiden.

Ønsker du en demonstration af, hvordan det virker?

Integrationer

Du kan integrere med mange forskellige systemer med vores software.

Du kan fx vise møder, mærkedage, fødselsdage eller andre aktuelle begivenheder ved at integrere med din kalender. På den måde sparer du både tid og penge.

Få en demo allerede i dag

Opret en gratis konto og få en demo. Vi præsenterer dig for markedets bedste løsning – en one-stop solution med software, hardware og support samlet ét sted.