møderumsskærme

 Med vores møderumsskærme får du markedets bedste og mest brugervenlige løsninger. En møderumsskærm giver et nemt og hurtigt overblik over, hvilke møderum, der er ledige, og er oplagte hos større virksomheder.

Pris pr. skærm/md: 35,-

Oprettelse 290,- pr. skærm.

Alle priser er ekskl. moms

Hvor kan du bruge din mødeskærm?

Møderumsskærm_NC Nielsen_ scantruck

Mødelokaler

En møderumsskærm gør mødebooking nemt. Undgå at spilde tiden med optagede lokaler og dermed miste værdifuld mødetid. En møderumsskærm gør det nemt og overskueligt og kan eksempelvis bruges til:

  • Ad-hoc booking
  • Bekræft mødestart
  • Afslut møde
  • Oversigt over kommende møder

Booking af møderum

Med InfoTV og mødebooking i kombination får du mest muligt ud af din møderumsskærm. Ved at anvende InfoTV’s editor, kan du indsætte en række ekstra funktioner som eksempelvis vejrudsigt, billeder, videoer, nyheder m.m. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skabe. 

*Visse funktioner i  Booking vil ikke være tilgængelig med denne løsning.

Ad-hoc booking

 Med ad-hoc booking kan lokalet nemt bookes direkte på skærmen til korte møder, som oftest ikke er planlagt. Der kan bookes i intervaller. Med 2-vejs integration bliver lokalet ligeledes reserveret i Exchange eller Google G-Suite. Dette sikrer at lokalet ikke bookes af andre i mellemtiden.

Hvordan fungerer det?

Uanset om du er professionel designer eller helt grøn, så kan du bruge vores intuitive designværktøj. Alle kan finde ud af at lave flotte infoskærme med INFO TV Editor. Brug det simple designværktøj til at oprette dine skærme, og send dem ud til din player med ét klik.

Nemt at designe, opsætte og opdatere...

               1

Opret en gratis konto

              2

Design din skærm

              3

Se din skærmem

              4

Vis din skærm

Hvad får du med?

INGEN BINDING

Vi binder dig ikke

GRATIS SUPPORT

Telefon support

INGEN SORTE SKÆRME

Telefon support

Smart editor

Medievisning

Funktioner

Få en demo allerede i dag

Opret en gratis konto og få en demo. Vi præsenterer dig for markedets bedste løsning – en one-stop solution med software, hardware og support samlet ét sted.

Udfyld skemaet og send