Digitale A-skilte

Bring gadeskiltet ind i den nye digitale tidsalder med et digitalt A-skilt – en alsidig, dobbeltsidet skærmløsning, som skaber blikfang.

Hvordan kan du bruge dit digitale A-skilt?

ASign picture1

Dynamisk indhold

Vi har taget gadeskiltets funktionalitet ét skridt videre og skabet et nyt design, som tillader interessevækkende dynamisk skærmindhold fremfor statisk præsentation.

Standerens design og funktionalitet udspringer nemlig af det klassiske gadeskilt, også kendt som A-skilt, sandwichskilt eller fortovsskilt. Ofte finder man disse skilte i gadebilledet foran kiosker og butikker, hvor de lokker med tilbudsplakater eller avisforsider.

Foruden blikfang giver sandwichskiltet også butiksejeren den fornødne mobilitet, da skiltet kan flyttes efter behov.

Skab digital synlighed – hvor du vil

Vores Digi-A-skilt består af ét robust stativ, hvorpå der er fastmonteret to skærmkabinettet. De to skærmkabinetter er monteret med justerbare hængsler i toppen. Hængslerne er med til at sikre, at skærmene kan vippes op til 15 grader ud fra stativet. Det giver dig friheden til at vælge netop den synsvinkel, som er ideel i forhold til dit publikum.

Har du ønsker til standerens mobilitet, tilbyder vi en mere flytbar model, som har hjul monteret diskret under stativet. Det giver dig mulighed for nemt at flytte standeren f.eks. i forbindelse med rengøring af gulvarealer eller hvis du har behov for at køre standeren ind og ud i takt med dine åbningstider.

Du opnår 360 graders blikfang med én installation

Kabinetterne har et eksklusivt og glat look og skærmene er sikkert placeret bag klar glas. Med Digi-A-skiltet sikres du 360 graders blikfang, da konstruktionen har skærme på begge sider.

Sammenlignet med en enkeltsidet, fritstående informationsstander, betyder det, at du her får dobbelt så meget opmærksomhed, i én og samme installation. 

Ønsker du en interaktiv brugerflade på skærmene, kan dette naturligvis tilvælges.

En professionel løsning særligt velegnet til åbne områder

Digi-A-skiltet er beregnet til indendørs brug og er ideel at opsætte de steder, hvor målgruppen færdes i flere retninger. F.eks. i større receptionsområder, i shopping center, i butikslokaler, hotel- og konferenceområder eller biblioteker.

Vores standardmodeller fås med skærmstørrelser i 32” og 42”. Skærmene er beregnet til 24/7 brug og den bagvedliggende teknologi er beskyttet af 4mm hærdet glas.

Vi tilbyder ligeledes Digi-A-skiltet i en udendørs model, som er konstrueret og designet til at modstå det skandinaviske klima. Kontakt os for at høre nærmere herom.

Høj servicevenlighed i en gennemtænkt konstruktion

Informationsstanderen er konstrueret med en låge på bagsiden af hvert skærmkabinet. Disse låger kan åbnes med en tilhørende sikkerhedsnøgle. Det sikrer servicefolk nem adgang til alle nødvendige stik og hardware i øvrigt.

I hver af de to skærmkabinetter findes plads til opbevaring af PC. Strømføringen er diskret gemt inde i stativet.

Hvordan fungerer det?

Uanset om du er professionel designer eller helt grøn, så kan du bruge vores intuitive designværktøj. Alle kan finde ud af at lave flotte infoskærme med INFO TV Editor. Brug det simple designværktøj til at oprette dine skærme, og send dem ud til din player med ét klik.

Nemt at designe, opsætte og opdatere...

               1

Opret en gratis konto

              2

Design din skærm

              3

Se din skærmem

              4

Vis din skærm

Hvad får du med?

INGEN BINDING

Vi binder dig ikke

GRATIS SUPPORT

Telefon support

INGEN SORTE SKÆRME

Telefon support

Smart editor

Medievisning

Funktioner

Få en demo allerede i dag

Opret en gratis konto og få en demo. Vi præsenterer dig for markedets bedste løsning – en one-stop solution med software, hardware og support samlet ét sted.

Udfyld skemaet og send