Besøgsregistrering - Check-in skærme

 Med Check-in skærme får du en professionel service og velkomst til dine gæster. Med et nemt og intuitivt system kan gæster og besøgende nemt registrere sin ankomst. 

Hvor kan du bruge din chek-in skærm?

IMG_1237

Receptioner

Med en chek-in skærm til besøgsregistrering gøres det nemt at informere medarbejdere i huset, når en gæst eller besøgende er ankommet – en god løsning, der kan lette receptionistens arbejde. Besøgsregistrering kan eksempelvis anvendes til: 

  •  Har aftale
  • Har ikke aftale
  • Fragtmand
  • Gruppe Check-IN
  • Mødeoversigt
  • Statistik
  • Apcoa Parkering

Eksempler på chek-in løsninger

Har aftale...

Når en gæst ankommer til virksomheden, og har en aftale, kan der på chek-in skærmen registreres, om gæsten har en aftale. Herefter vises en oversigt med den medarbejder, gæsten har en aftale med. Gæsten vælger en medarbejder, hvorefter medarbejderen modtager en notifikation via sms og/eller e-mail.

Har ikke en aftale...

 Har gæsten ikke en aftale, har vedkommende i stedet mulighed for at vælge, hvilken afdeling han ønsker at kontakte. Det er også muligt at indtaste en besked – og det er muligt at en eller flere personer adviceres via sms eller mail. 

Hvordan fungerer det?

Uanset om du er professionel designer eller helt grøn, så kan du bruge vores intuitive designværktøj. Alle kan finde ud af at lave flotte infoskærme med INFO TV Editor. Brug det simple designværktøj til at oprette dine skærme, og send dem ud til din player med ét klik.

Nemt at designe, opsætte og opdatere...

               1

Opret en gratis konto

              2

Design din skærm

              3

Se din skærmem

              4

Vis din skærm

Hvad får du med?

INGEN BINDING

Vi binder dig ikke

GRATIS SUPPORT

Telefon support

INGEN SORTE SKÆRME

Telefon support

Ønsker du at høre mere?

Udfyld nedenstående og lad os vise dig alle mulighederne med vores besøgsregistrering 

Udfyld skemaet og send